Uutiset

RSS-syöte
12.08.2014

Paikkoja avoinna: KIINTEISTÖSIHTEERI

Haemme vakituiseen toimeen kiinteistönpidosta kiinnostunutta rakennusteknisen tai kaupallisen koulutuksen saanutta henkilöä. Tarjoamme modernin työympäristön, mahdollisuuden kehittyä amma­tissa ja monipuoliset työtehtävät.

 

Kiinteistösihteeri toimii huollon ja asukaspalvelun rajapinnassa. Hän hoitaa sekä Joensuun Ellin että Joensuun Kotien asioita. Päätehtävät ovat:

  • avainten luovutus/vastaanotto
  • avainten tilaukset, sarjamuutokset ym.
  • asukkaiden huoltoon ja teknisiin asioihin liittyvien kysymysten selvittely
  • asuntosiivousten tilaukset ja siivousreklamaatioiden käsittely
  • Joensuun Pysäköinnin tehtävistä mm. sopimusasiakkaiden kuukausi- ja vuosikorttien teko, neuvonta ja valvonta.
  • remonttien ym. tiedotusasiat

 

Englannin kielen osaaminen on tarpeen asiakaspalvelutehtävissä. Normaalien toimisto-ohjelmien lisäksi toivottavaa on Autodeskin katseluohjelmien hallinta, koska teknisten piirustusten lukutaito on välttämätöntä.

Kiinteistösihteeri tekee yhteistyötä kolmen teknisen isännöitsijän sekä Joensuun Ellin huollon työnjohdon ja asiakaspalvelun kanssa.

 

Työsuhteen alku voidaan sopia joustavasti, riittävän perehdyttämisen takia kuitenkin viimeistään 1.10.2014. Hakemukset palkkatoivomuksineen viimeistään 25.8.2014 osoitteella Opiskelija-asunnot Oy Joensuun Elli, PL 242, 80101, kuoreen merkintä ”kiinteistösihteeri” tai sähköpostitse vesa.vapanen(at)joensuunelli.fi.

 

Tiedusteluihin vastaa kiinteistöpäällikkö Vesa Vapanen, puh. 050 3430 513, vesa.vapanen(at)joensuunelli.fi
22.07.2014

ELO-SYYSKUUN VAIHTEEN PIDENNETYT AUKIOLO... »

toimisto on avoinna perjantaina 29.8 klo 9 - 17, lauantaina 30.8 klo 12 - 15, sunnuntaina 31.8 klo 12 - 15 ja maanantaina 1.9 8 - 17. Syyskuun alun uudet asukkaat tarkistakaa toimistolta ovatko oma...