Ellin asukkaana voit huoletta unohtaa pesukoneostokset, sillä kaikissa kohteissamme on pesutuvat, joita saa käyttää maksutta joka päivä klo 8–22. Voit varata pyykkivuoron pesulan varauslistalta tai sähköisestä varausjärjestelmästä (ELS-vision kohteet). Linkki varausjärjestelmään: https://joensuu.vuorosi.fi/ tai voit ladata mobiilisovelluksen.

ELS-vision on käytössä seuraavissa kohteissa: Itäranta 18, Kalastajankatu 32, Kalevankatu 26b, Kimpikuja 3, Kiulu-/Leilitie, Länsikatu 18, Niskakatu 15 ja 16D, Nuottaniementie 16-18, Opiskelijankatu 7, Penttilänkulma 2, Suvikuja 8, Niskakatu 16 ja Noljakankaari 12-16.

Vision MOBILE -mobiilisovellus helpottaa pesulan käyttöä

Voit varata talon yhteisiä tiloja kuten pesutuvan ja kuivaushuoneen mobiililaitteellasi milloin ja missä tahansa. Näet varauksesi jäljellä olevan ajan ja voit asettaa esim. ”kone valmis” –hälytyksen*. Sovelluksella tarkistat näppärästi tilojen varaustilanteet ja voit myös peruuttaa omat varaukset. Lisäksi löydät sovelluksesta yleisiä tiedotteita Elliltä.

Vision MOBILE -sovelluksen käyttöönotto

  1. Lataa ilmainen sovellus Android- tai Apple-mobiililaitteeseesi sovelluskaupasta.
  2. Siirry tietokoneellasi Vision WEB -sivulle (osoitteen ja käyttäjätiedot saat Ellin asiakaspalvelusta) ja kirjaudu sisään saaduilla käyttäjätunnuksella ja salasanalla.
  3. Näpäytä hiirellä sivun alalaidassa kohtaa ”Käytä mobiililaitetta varaamiseen”.
  4. Käynnistä Vision MOBILE -sovellus mobiililaitteellasi, valitse ”Skannaa QR-koodi”.
  5. Kun QR-koodi on skannattu, avautuu sovellus automaattisesti kohtaan ”Oma sivuni”. Tämä sivu on asetettu sovellukseen oletusalkunäytöksi.
  6. Aloita Vision MOBILE -sovelluksen käyttö.

Katso myös:

Menu