« Takaisin kohdelistauksen

Louhelankatu 10

Joensuun puistonurkkaus on opportunistin mekka, jossa saat olla pääosin omassa rauhassa (paitsi Ilosaarirokin aikaan), kuitenkin pitäen kaikki keskustan palvelut mukavan lähellä. Win-win.

Lisää kohde toiveisiin

Ydinkaupungin vihrein alue sijaitsee Eteläkadun ja Louhelankadun ympäristössä. Lähin kauppa ja pizzeria ovat vastapäisellä korttelilla, ja myös loput keskustan palvelut kävelymatkan päässä. Yliopistoon matkaa on kilometri, torijuhliin n. 1.5 km. Liikuntaa kaipaavalle kohde sopii hyvin. Tästä pääsee nopeasti mm. lenkkeilemään, uimaan ja luistelemaan – kylmimpinä kuukausina myös hiihtämään. Aivan pihan tuntumassa olevasta Kirkkopuistosta löytyy lisäksi frisbeegolfrata.

Valmistumisvuosi 1958/2000 (vanha(A-rappu)/uudisosa(B-rappu). Perheasuntoja ja soluasuntoja. Vanha puoli on 2-kerroksinen ja uusi 3-kerroksinen.

Sijainti:

Kiinteistö sijaitsee Joensuun keskustassa.

Lähialueen palvelut:

Keskustan palvelut ovat lähellä ja yliopisto noin kilometrin päässä kohteesta. Kohteen läheisyydessä hyvät ulkoilumahdollisuudet, mm. lenkkeilypolut, hiihtoladut ja luistinrata. S-Market ja pizzeria korttelin päässä.

Hissi:

Talossa ei ole hissiä.

Autopaikat:

Pihalla on 10 autopaikkaa. Autopaikat on varustettu lämmityspistorasialla. Varaa autopaikka

Varastot:

Ulkoiluvälinevarasto on vanhan osan kellarikerroksessa, samoin vanhan osan asuntojen irtaimistovarastot. Uudisosan asuntojen irtaimistovarastot ovat piharakennuksessa.

Väestönsuojat:

Talon piharakennuksessa on väestönsuoja, ks. pelastussuunnitelma.

Sauna:

Sauna on vanhan osan kellarissa. Varaa saunavuoro

Pesula:

Pesula on vanhan osan kellarikerroksessa, ks. pesulan varaus.

Ellinet:

Internet-yhteys on toteutettu ADSL-tekniikalla. Nopeudet VDSL2 modeemilla, profiililla 17a 100/50 Mbit/s ja ADSL2+ -modeemilla 24/1 Mbit/s. Hanki Ellinet-liittymä

TV ja radio:

Kiinteistö on liitetty kaapeliverkkoon (Elisa).

Jätteet:

Pihalla on jätepiste, jossa lajitellaan seka- ja biojätteet sekä paperi ja pahvi.

Energialuokka:

D kts. Energiatodistus

Menu