Valmistumisvuosi 2017.

Huoneistot:

Yksiötä ja kaksioita.

Auto- ja pyöräpaikat:

Pihalla on 66 autopaikkaa ja 84 polkupyöräpaikkaa.

Voit tehdä varauksen myös Joensuun Ellin toimistolla.

Varastot:

Irtaimistovarastot sijaitsevat B-talossa kellarikerroksessa. Vaunuvarastot sijaitsevat A-talon 1. kerroksessa polkupyöränkorjaustilan reunassa sekä B-talon kellarikerroksessa väestönsuojan oven vieressä.

Väestönsuojat:

Väestönsuoja on B-talossa kellarikerroksessa, ks. pelastussuunnitelma

Sauna:

Sauna on B-talon ylimmässä kerroksessa. Varaa saunavuoro »

Pesula:

Pesula on B-talon 1. kerroksessa ja käytäväpesulat ovat A-talon 3. ja 6. kerroksessa. Pesulan varaus toimii sähköisen varaustaulun avulla sekä Joensuun Ellin kotisivujen linkin kautta netissä. Asukas saa vuokrasopimuksen tehdessään tunnukset nettikäyttöä varten ja tagin, jolla voi kirjautua järjestelmään pesulassa. Ks. pesulan varaus

Ellinet:

Internet-yhteys on toteutettu Ethernet-tekniikalla. Hanki Ellinet-liittymä

TV ja radio:

Kiinteistö on liitetty kaapeliverkkoon (Elisa).

Jätteet:

Pysäköintialueen vieressä on jätepisteet, joissa lajitellaan poltettava- ja biojäte, paperi, muovi, kartonki, metalli ja lasi.

Energialuokka:

A Kts. Energiatodistus

Vesi:

kuuluu vuokraan

Sähkö:

ei kuulu vuokraan, asukas tekee oman sähkösopimuksen

Asuntojen varusteet:

Yksiöissä on jääkaappipakastin, 4-levyinen liesi, mutta ei astianpesukonetta eikä varausta sille. Kaksioissa on jääpakastinkaappi, 4-levyinen liesi ja astianpesukone. Kaikkien asuntojen kylpyhuoneessa on varaus pesukoneelle. Kotona/poissa-kytkin toimii asunnon avaimella ja ohjaa valaistusta ja keittiön liettä ja pistorasioita.

Materiaalit ja värit:

Asuinhuoneiden lattiat ovat vinyylilankkua. Seinät ovat tasoitettuja ja maalattuja betoni- tai kipsilevyseiniä. Kylpyhuoneiden kaikki pinnat ovat laatoitettuja.

Menu