« Takaisin kohdelistauksen

Itäranta 18

Joensuun aitiopaikalta löydät helpon ja eläväisen vaihtoehdon opiskelijalle. Ydinkeskusta on kaupunkieläjän varma valinta, missä niin viihde kuin velvollisuudet ovat kivenheittämän etäisyydellä, tai vähintäänkin hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Lisää kohde toiveisiin

Itäranta 18 istuu monen palvelun risteyksessä. Juna- ja linja-autoasema on ihan nurkilla, ammattikorkeakoulu kello viidessä, vanha kunnon Kerubi taas löytyy Ilosaaresta, torille päin suunnatessa. Lähin kauppasi on K-market 400 metrin päässä, S-markettiin joudut sen sijaan matkaamaan samaan suuntaan vielä ylimääräiset 150 metriä. Yliopistolle on osoitteesta noin 1,5 kilometriä.

Kohde valmistui 1.12.2018.

Huoneistot:

Yksiöitä ja perheasuntoja.

Autopaikat:

Pihalla on 31 autopaikkaa. Varaa autopaikka

Varastot:

Irtaimistovarastot sijaitsevat pääosin 1. kerroksessa. Osa irtain-varastoista seijaitsee 2-6. krs käytävien varrella. Ulkovälinevarasto sijaitsee 1.kerroksessa polkupyöränkorjaustilan yhteydessä.

Väestönsuojat:

Väestönsuoja on ensimmäisessä kerroksessa, ks. pelastussuunnitelma

Sauna:

Sauna on 5. kerroksessa. Varaa saunavuoro

Pesula:

Käytäväpesulat ovat A-osan 1-2. kerroksessa. Asukas saa vuokrasopimuksen tehdessään tunnukset nettikäyttöä varten ja tagin, jolla voi kirjautua järjestelmään pesulassa. Kts. pesulan varaus.

Ellinet:

Internet-yhteys on toteutettu Ethernet-tekniikalla. Hanki Ellinet-liittymä

TV ja radio:

Kiinteistö on liitetty kaapeliverkkoon.

Jätteet:

Pysäköintialueen vieressä on jätepiste, joissa lajitellaan seka- ja biojätteet sekä lasi, metalli, paperi ja pahvi.

Energialuokka:

B kts Energiaselvitys

Asuntojen varusteet:

Yksiöissä on jääkaappipakastin, 4-levyinen liesi, mutta ei astian-pesukonetta eikä varausta sille. Kaksioissa on jääpakastinkaappi, 4-levyinen liesi ja astianpesukone. Kotona/poissa-kytkin toimii asunnon avaimella ja ohjaa valaistusta ja keittiön liettä ja pisto-rasioita.

Materiaalit ja värit:

Asuinhuoneiden lattiat ovat vinyylilankkua. Seinät ovat tasoitettuja ja maalattuja betoni- tai kipsilevyseiniä. Kylpyhuoneiden kaikki pinnat ovat laatoitettuja.

Ranskalaisen parvekkeen ikkunoiden pesu

Katso virtuaalimalli asunnosta

Malli vaatii Chrome-, Firefox- tai Edge-selaimen

Avaa uuteen ikkunaan »

Menu