Huollot ja korjaukset

Kiinteistöjen teknisestä huollosta ja asuntojen sisätöistä vastaa Joensuun Ellin oma huoltohenkilökunta. Kohteiden ulkoalueita hoitavat kiinteistöhuolto­yhtiöt. Ellin huoltohenkilökuntaan kuuluvan henkilön tunnistaa henkilökortista, joka löytyy jokaisen huoltohenkilön takin rintamuksessa. Kaikkien huoltohenkilökunnan käyttämien autojen tuulilaseista löytyy huoltohenkilön yhteystiedot. 

 
« Huollot ja korjaukset

Yhteiset säilytystilat ja varastokopit

Ulkoiluvälineille ja polkupyörille on omat säilytystilat. Muille varastoitaville tavaroille on taloissamme huoneistokohtaiset häkkikomerot. Häkkikomeroissa ei saa säilyttää paloturvallisuutta vaarantavia tavaroita, kuten polttoaineita. Kaiken irtotavaran säilyttäminen muissa yhteisissä tiloissa on kielletty. Elli ei vastaa kaatopaikoille siirretyistä tavaroista, jotka on varastoitu niille kuulumattomiin paikkoihin.


Ulkoiluvälineet, polkupyörät ja lastenvaunut

Ulkoiluvälineitä, lastenvaunuja ja pyöriä tulee säilyttää niille varatuilla paikoilla. Paloturvallisuuden vuoksi lastenvaunuja, ulkoiluvälineitä ja polkupyöriä ei saa säilyttää poistumisteillä eikä ullakoiden, kellareiden ja varastojen käytävillä.